Jumaat, 5 Julai 2013

Set Nasi Minyak di Hari Jumaat

Salam... lama suda CK tak update blog ni.. sibuk sikit dengan tempahan biskut raya. Mana dengan kerenah anak2 dan kucing2 lagi...adoiii... dan macam super mak plak...kerja kena laju jer...

Dan memandangkan hari ini merupakan Jumaat terakhir sebelum Ramadhan, maka CK masak la something special untuk diorang. Dan bersetelah ber'tung tang tung tang' kat dapur maka terhasillah nasi butter dan lauk-lauknya...meh tengok

Ada nasi butter, ayam masak merah, rendang minang burung puyuh, dalca sayur dan acar rampai

Seronok tengok anak2 makan bertambah. 

Nasi mentega yang diwarna pink (saja suka suki letak warna pink..anak2 pun minat nk makan)



Ok...sampai sini dulu...Maaf la kalau CK dah jarang2 update blog ni. Tambah plak dh nk masuk Ramadhan ni, sure sibuk giler..

** Miss Karina, tempahan awak saya dh settle kan..cuma tunggu sub order dari kawan2 jer.. hahahaha


4 corat coret:

Cida de' Nuanza berkata...

wahh..menariknya kaler nasi
bukan je dapat pancing selera anak2, tp selera kami2 juga yg melihat..hihi

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam Noorma..mcm2 ada..rajenyaaaaaa!!

Umie Jazz berkata...

Assalamaulaikum...wah sedap nampaknya menu CK...menyelerakan sungguh...suka intai blog CK.Semua masakan menyelerakan... izinkan saya jadi followers yer.Jika ader kelapangan silalah intai-intai blog saya yang tak seberapa tu terima kasih
http://secuitrasaumiejazz.blogspot.com/

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Teringin juga nak buat nasi butter tu.... Sedap je tengok tu ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...