Rabu, 20 Mac 2013

PROMOSI RUMPAI LAUT GRED AAA

Cepat ! Cepat... stok baru sampai dari Sampoerna. Kini ada promosi sikit.




RUMPAI LAUT UNGU (gred AAA)



100gm = rm7.00 (postage rm6.00)



200gm=rm 20 (free postage)



1 kg= rm75.00 (free postage)


** promosi bergantung kepada stok yang tinggal. Tp inilah harga yang CK letak. Orang lain CK tak tau..




Sapa nak bleh order yer... tel/sms di no ni 017-3617857.  Sblm tu bagi la salam dan nama yer... bgtau brapa banyak nak, dah setuju, boleh  bank in. Kalau CK lambat reply (almaklum lah kan.. tempahan semepena cuti sekolah ni agak banyak),  boleh pm jer kat FB. Boleh klik sini . Insyaalah..  CK akan cuba penuhi permintaan pelanggan secepat mungkin. 

Kalo delivery, sekitar puncak jalil, kinrara, taman equine, desaminium, LP dan Kota Perdana adalah percuma. Puchong, Serdang dikenakan rm5.00 dan tempat2 lain rm10 utk caj petrol.... kalo nak murah/jimat, meh la ambik kat Taman Puncak Jalil yer... 

OK... Terima kasih

(pada pelanggan yang dah order, esok pagi CK akan pos, harap bersabar...dalam 2 hari, dapat lah rumpai laut ni yer ) 

3 corat coret:

Sheila Shafeareen berkata...

Assalamualaikum alhamdulilah...nnt oder lg nak kena belanja rojak/cendol ke atau mkn KFC hahahha....

Cendana Kasih berkata...

hahahaa... ye la kak, tp lain kali kena awal sikit, kalo lambat sure abis macam ari tu .. hehe

mama sara nur berkata...

Assalam Ck
tgh pemes benda ni skrg ni, dimana-mana diperkatakan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...