Khamis, 29 Disember 2011

Apam 101 Dalmation ... hehehe

Salam....

Akhirnya, setelah seharian kat dapur, siap jugak apam ni.. Along bagi nama 101 Dalmation (sempena citer katun tu...)...

Ni order dari jiran CK, untuk majlis akikah anaknya. Dia tak tau nk pilih warna apa untuk tema majlis tu, last2 pilih tema hitam dan putih. So apamnya pun dipilih warna putih dan dot-dot hitam. Tapi paper cup nyer dia mintak warna hitam lah.

Apam inti stoeri dan blueberi



Ni plak apam utk cikgu di sekolah sri serdang. Nk jamu kengkawan esok. Inti kacang merah. Ada 4 warna, merah, ungu, hijau dan biru. 


TQ untuk semua !!! harap berpuas hati


p/s : CK bercuti lagi minggu ni. Akhirnya...dah last2 baru dapat balik Melaka....uuuuu...bestnyer !!!

6 corat coret:

cik cek berkata...

CK...apam poka dot kaler maler bertukar warna...cantikkkk...cute...comey....
:)

Puan Ros @ Sinaranmenu.blogspot berkata...

suka la tengok apa 101 dalmation ni.

mama-D berkata...

Alhamdulillah...murah rezeki CK nie....cumel2 giler apammmm...cerdappp!

Sheila Shafeareen berkata...

As'salam pehhh seeonok negok nya..walaupun petat tapi bebaloi leee...meriah warna2....cam nak cuba je

AbbotCottage berkata...

ngancam apam ko Kak Noorma.

Ms. Kudut berkata...

comel nyer apam polkadot itam putih ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...