Jumaat, 4 Januari 2013

Terima Kasih Nuffnang !! love u

Salam... pembukaan tahun baru CK dilimpahi dengan rezeki. Terima kasih Nuffnang. Syukur ke hadrat Allah swt atas pemberiannya.


 Ini kali kedua CK dapat cek dari Nuffnang ni.  Pertama ari tu takde la sebanyak ni. Dan CK pun tak ingat beli apa dengan duit tu. Tau2 dah habis macam tu jer...Dan kali ini CK ingat nk beli sesuatu yang boleh dikenang. Hajat hati nk tambah/panjangkan lense DSLR Nikon CK tu supaya boleh hasilkan gambar2 masakan yang menarik dan cantik. Tapi kena tambah duit sikit la kan... hehehe....

Kesimpulannya, tak sia2 kita buat blog dan update setiap apa yang kita suka diblog. Janji ia tak menyakiti hari orang lain sudah laa.... 

Sekali lagi terima kasih NUFFNANG. Harap bertambah la lagi BE kat blog CK ni yer :) hehehe



Dan hari ini, CK tayang cream caramel segera yang CK buat semalam. Amboii....sedapnyer... tak payah nk susah2 memukul telur, kukus bagai... sekelip mata jer dah siap. 
First time CK makan puding caramel ni masa kat rumah anak buah CK minggu lepas. Sekali rasa sedap la plak...tambah lagi...tambah lagi...ish...takleh ni... balik rumah terus CK skodeng kawan yang jual produk Amway ni... akhirnya dapat la jumpa dengan Puan Edda (customer CK la jugak )


Pudingnya lembut bak tau fu far gitu. Jebat CK pun suka...tak sedar dah habis seberkas... CK pun tak tahan dengan benda ni. Cepat2 suruh anak2 dan suami habiskan. Kalo idak, sia2 jer diet selama ni...adoiii... tp memang best laa...

Dalam kotak ni ada 2 barang, satu campuran kastat dan satu lagi gula caramel... kita cuma perlu sediakan susu penuh krim 1 liter, dan bancuh dengan campuran kastat... gaul sebati dan panaskan sekejap...tuang dalam bekas dan tuang gula caramel...sejukkan...siap !! dapat banyak plak tu. Puas makan

Nk order? bleh tengok cini . Produk keluaran Amway. Harga rm14.00 sekotak. Dalam kotaknya ada 2 set. Kiranya boleh buat 2 kali laaa... Kalo suruh pos, tambah rm6.00 jer... bukan CK jual tawww...kawan setaman ck ni...Puan Edda Suzana

Ok la.. sampai sini dulu yer... Jebat CK dh sampai rumah ni....nk layan dia sentap santap jer...  hehehe

16 corat coret:

Amie berkata...

Tahniah CK! Banyak jumlah tu... moga dapat beli kamera dslr yang diidamkan tu...

Phong Hong berkata...

Tahniah, CK! Mudah-mudahan tahun 2013 bawa banyak lagi rezeki! Oh, cream caramel segera tu sedap, ye? Boleh cuba lah macam tu. Saya ni selalu was-was makanan dalam peket.

Norzie hany berkata...

Tahniah CK.Banyak tu.

Seri Kandi Tanah Jauhar berkata...

wahhhhhhhh, kita pun nak rajin2lah update pas ni, hehe..

terliur tengok caramel tu

Seri Kandi Tanah Jauhar berkata...

wahhhhhhhh, kita pun nak rajin2lah update pas ni, hehe..

terliur tengok caramel tu

Liza berkata...

fuyooo, bnyknya duit ck....ihihihi

Irfa berkata...

wow banyak tu..saya x penah sampai banyak tu lagi ;)

oh dr amway ke?nanti nak cuba..manyak sinang lorr

Mas Zull berkata...

assalamualaikum CK....seronoknya dpt cek nuffnang...:)

ogyep yummy mellow berkata...

wah... banyak RM nya tu... semoga tercapai niat untuk membeli dslr tu ya..

HomeKreation berkata...

Slmt Thn Baru. wah, byk juga rezki tuya...

INA berkata...

salam ck...wahhh mahsyuk...hihi

laskar pelangi berkata...

wah wahhhh:)
murah rezeki :))

Qasey Honey berkata...

tahniah!! beruntungnya..byk tu amaunnya tu..

zarina berkata...

amboi amboi rezeki melimpah ruah. Syukur alhamdullillah

zarina berkata...

amboi amboi rezeki melimpah ruah. Syukur alhamdullillah

Azie berkata...

Tahniah atas rezeki di terima.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...