Sabtu, 14 Oktober 2017

Pie Tee

SALAM

Pie Tee ni mmg menjadi snack kegemaran CK sekeluarga tiap kali berkunjung ke Chicken Rice Shop. Kali ni cuba buat sendiri plak. Inti ayam cendawan. Sebenarnya ia ikut kreativiti kita la nk cipta intinya bagaimana. Janji sesuai ngan tekak kita kannn.... ko nak letak sambal sardin ke, sukati ko la dik nun...hahahaha



Bila pos jer gambar ni kat FB, kawan2 dah mula teringin. Ada yang nk datang rumah untuk rasa dan tak kurang juga nk beli. Ops.... malas la nk jual mende ni...takut sampai ke customer, kulitnya dah lemau.



Namun, ada juga yang minta beli bakul / kelongsongnya. Errmm..malasnya CK nk berdepan dengan minyak panas...



Ok...demi sebuah persahabatan, CK buat la jugak


Ada yang minat nk beli kelongsong Pie Tee ? kihkihkih.....


0 corat coret:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...