Selasa, 24 Jun 2014

Tempahan Biskut Raya 2014 dibuka

Salam...

Mulai hari ini, sehingga 6 Julai, tempahan biskut raya dibuka. Boleh pm di facebook CK Food untuk order yer...klik kat sebelah kanan tu pun bleh !!

sanggul mak dara 
 rm28/50pcs


 Orange Casablanca 
rm25/50pcs


 Havently Sweet
rm25/50pcs


 Sweet Coconut 
rm25/50pcs



 Choc Praline Cookies
rm25/50pcs


 Choc cip 
rm23/50pcs


 popia hitam manis 
rm23 sebalang




Ok... sebelum ni pun CK dah buat iklan tentang biskut2 raya ni, cuma biskut2 di atas tu special sikit, so CK highlight dia lebih2 sikit laaa... hehehe...

Ok... jom order ...harga berpatutan. Menggunakan butter dan insyaalah sedap !!

** Order bersama bayaran yer. CK tak layan order kosong **




PERINGATAN : Please laaaa... jangan tanya resipi untuk semua biskut2 tu yer...CK malas layan orang gila. Mungkin selama ini CK terlalu baik dengan memberi resipi2 berniaga bila diminta. Hasilnya? kawan makan kawan,  blogger makan blogger,  oooo... i dah serik uollsss..... Ada ke orang niaga nk share resipi dengan peniaga yg lain??  so fikir fikirkan lah ye sebelum bertanya tu

** gambar2 di atas spt almond coconut, nesflakes cruncy telah mendapat kebenaran dari tuan punya gambar

0 corat coret:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...