Ahad, 1 Jun 2014

Nasi Arab

Salam.

Hari ahad begini, selalulnya menu wajib ialah Nasi Arab. Sejak dh pandai masak ni, takde la Jebat CK mengulang ke restoren arab Saba di Cyberjaya tu lagi.. hehehe...


Hari ini masak Hanith Chicken Rice la plak..






 Lamb pun ada



 Salad... senang jer nk buat...tomato, timun, bawang- dipotong dadu dan gaulkan dengan yogurt

Sup ni hasil dr rebusan ayam tadi. 

Ok..sampai sini dulu !! 

3 corat coret:

tun_telani berkata...

wahhhh... sedapnyerrrrrr... mmg xyah gi kedai arab dh nih..

NEKCIK berkata...

keluarga nekcik pun semua suka ala ala arab nii especially nasi kabsa..kalau nak makan nasi kabsa Tokpokculah yanfg kena masak

Irfan Nayla berkata...

salam....nak nyelit jap,nasi arab ni kalo nak sedap lagi saya cadangkan pakai basmati pusa 1121 cream,market kat luar harga RM13.50 per kg,tapi saya bekalkan anda basmati jenis pusa 1121 ni hanya RM9.50...hubungi saya untuk dapatkan beras basmati pusa 1121 cream dgn harga yang lebih murah dari pasaran di talian 012-9727136 (hafiz)....tiada min order,sekilo pun saya hantar sampai depan umah...selamat mencuba... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...