Khamis, 4 April 2013

Semuanya RED (Pearl and Velvet)

Salam

 Walaupun diluar musim perayaan, namun CK sentiasa menerima tempahan biskut. Kali ini tempahan biskut Red Pearl dari kak Baya. Akak ni mmg suka biskut red pearl, almond cluster dan cheese tart.


Dah alang2 siapkan tempahan orang, CK buat la sekali utk makan2 kat rumah. Dan macam biasalah, si Rayyan yang teruja nk makan. Belum masak lagi dah kecoh, sampai merajuk-rajuk dia...last tertido kat sofa.. cian !!

Dalam pinggan ni utk Rayyan. 


Dah siap 2 balang utk customer yang menempah. Lepas seal elok2, sorok kat tempat selamat. Bukan apa, kang ada plak yang berkenan (customer yang datang collect tempahan laaa) bila kata tak jual/dah ada orang, mula la buat muka kesian la, merajuk laaa...kita yg tak sampai ati ni terpaksa la mengalah..alamatnya...sendiri jugak yg penat sbb dua tiga kali kena buat keje 


Red Velvet Brownies


Red Velvet Cake


ok...sekian untuk kali ini. Semoga berjumpa lagi 

3 corat coret:

Mas berkata...

org dah start tanya sekut raya kan kak...he3
mengancam la sekut tu.

dari dapur nasya berkata...

as salam Noorma, nanti singgah umah ye amik award...

saifudin abu izzudin berkata...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...