Selasa, 15 September 2015

Muffin Pisang Forever

Salam ...

masih berjerubu di Kuala Lumpur, sampai sekolah pun tutup... jadinya, kenalah buat sesuatu agar anak2 tak kelaparan sementara tunggu waktu makan tengahari.. hehehe ... dan respi ni jugak la CK buat utk niaga, tak perlu tipu2 respi tawwww.... yelah, sesetengah orang tu, respi utk tempahan lain, tp bila pos diblog dia tepek respi pakcik google...kan namanaya tak iklas tu...ermmmm....sapa makan cili, silalah terasa kepedasannya... hahaha....


 CK suka sangat dengan resipi yang ini, dulu kini selamanya.... sbb tu muffin ni diberi nama Muffin Pisang Forever... hahahaha 
Tidak menggunakan susu, dan bahan2 pun senang jer, yang pasti kekal gebu dan lembut. 



 Sabtu ni ada jemputan kenduri kawin, so muffin ni jugaklah yg akan CK buat sebagai sumbagan goodies bag...


Ok..sampai sini dulu

1 corat coret:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...