Selasa, 15 September 2009

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Assalamualaikum sume...lama betul tak jumpa kan.... ni baru nk bersiaran balik..he,he..... jap,,,nk sapu sawang yang dh tebal kat blog ni dulu, sambil tu layan kat raya dari kengkawan ni yer...thanks, ingat gak korang kat aku yang dh lama menghilang ni yer..cayang korang !!
...... lepas tu baru baca citer aku kat bawah nun !!! ...........



Kad raya dari Kak Mimi


Kad raya dari Siti


Kad raya dari Leen, Melaka


Kad raya dari Kak Kamsiah, Kulim




Kad raya dari Kakchik


Kad raya dari Suzi


Kad raya dari Cik Min
Kad

raya dari Zura



Kad raya dari Umiaiman



kad raya dari kak Ina KL



Kad raya dari Hana Jepun


Kad raya dari Cik Wan


Kad raya dari Fiza Nordin


Kad raya dari Dr Inahar Ali





First skali, aku nk ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri pada sume kengkawan blogger. Ampun dan maaf dipohon seandainya sepanjang perkenalan di alam cyber ini, aku ada menghiris hati dan perasaan kalian sume... maklum lah..mulut aku ni lazer sikit kan... Bagi sesiapa yang balik kampung tu, berhati-hati di jalan raya. Jangan main mercun tau...nanti ada plak muka yang masuk tv, he,he.........

Aku sefamily, macam biasalah berhari raya di KL ni jer. Raya kedua mungkin balik ke Melaka sekejap. Melawat mak aku dan sedara sebelah Hang Jebat. Petangnya balik KL semula. Sedihnya......ni sume sbb ikan2 kat kolam tu. Tak leh tinggal. Kalo tak, sapa yang nk bagi makan....sedih betul....hu,hu,hu.....

Bagi sesiapa yang dekat dengan Bukit Jalil, Seri Kembangan, Puchong, dll, jemputlah datang beraya kat umah aku. Jangan malu2 yer...bila lagi nk berkenal-kenalan dengan lebih dekat kan...tapi tahun ni sume biskut aku beli jer..takde satu pun yang buat. Aku buat tahi mata jer yg lebih. Ni dh masuk 13 minggu, so mabuk dh makin kurang....tp angin pemalas tu tetap ada...agaknyer baby boy kot...he,he.......

Oklah... Selamat Hari Raya Aidilfitri pada sume kengkawan blogger tak kira dimana jua anda berada. Maaf Zahir Batin. Semoga kita bergembira di hari raya ini. Sekian...bye !!




5 corat coret:

RiShaZalia berkata...

kak noor... dah ok sikit ye? jemput la singgah umah family lia ye... nanti lia email no tepon lia kat akak :-)

kak ina kl berkata...

salam noorma..harap mabuk kamu dah hilang..ooooo rayer kat sini aje..akak pun rayer kat kay ell dulu..

kakchik berkata...

ramadhan kareem dan salam aidil fitri noorma. rinduuuuu sebab lama noorma menyepi. mabuk mengandung ya? mekasih ya tampal kad kakchik tu kat sini. maaf zahir batin dari kakchik juga sebab lama tak jenguk noorma. take care ya.

CikMin berkata...

salam noorma...cikmin nak g beraya rumah buleh...noorma ada kt kl kan..?cikmin raya ke-3 nak g beraya ke kl...klu buleh nak dtg raya...email kt cikmin no tepon eh... sharmin33@yahoo.com

Noorma berkata...

Lia-akak balik Melaka raya ke dua jer...insyaalah, nanti akak singgah yer.. (kalo beli gps ...he,he...)

Kak Ina KL - orang key el, raya kat key el lah akak kan...he,he..slamat hari raya, nanti jemput datang umah yer

Kak Chik- Slamat Hari Raya untuk kak chik..kalo datang KL, jemputlah datang umah saya yer!!

CikMin-nanti saya hanto email yer..tak sabo nk jumpa cikMin...Slamat Hari Raya !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...