Rabu, 25 Julai 2018

Apam Polkodot Seri Kembangan

Salam... berjumpa lagi. Hari ini CKak nak share gambar2 apam yang dibuat sepanjang syawal dulu. Tempahan tak berhenti. Maklumlah, musim open house sana sini kan !!!

Image may contain: food

Apam ini ada inti tawww...biasanya customer tak cerewet pasal inti pun. Antara inti yang selalu CKak letak di dalam apam ini ialah bluberi, strawberi, kacang merah, kaya dan coklat. Tapi takde la inti pedas spt sardin dan ayam yer...hahhahahaha....

Image may contain: food and text

yang ini customer request sendiri warna pink, purple dan biru muda

Apam Polkodot ni berharga rm30 untuk 100 biji apam comel. Saiznya besar acuan lompang tuh. Ermmm...ada yang kata murah sangat akak jual ni, sebab diorang jual rm35 untuk 50 biji. Takpe lah, rezeki masing2 lah kan. Harga apam CKak ni mmg standart dari dulu sampai sekarang. Dah hampir 10 tahun pun.

Image may contain: dessert and food

warna warni kannnn??? kadang-kadang tu sampai tak tau dah nak bancuh warna apa !! hahahaha


Image may contain: food

Satu bekas ni 50 biji. Biasanya akak takde la kejam sangat nk letak genap2 50 bijik dik oiiii..... akak akan letak 55 sampai 60 biji.


Image may contain: 1 person, food
kalau banyak tempahan begini, memang pening lah nk letak warna apa. 

Image may contain: food
yang ini customer request warna. Kan senang gitu, takyah fikir2 dah....hahahahahaha
Image may contain: food

OK...ada yang minat nk menempah. Meh wassap akak di talian 017 3617857 . Tempahan kena awal yer, sebab akak tak ambil "last minutes order" ya. Penghantaran juga disediakan sekitar kawasan seri kembangan, puchong, seri petaling, serdang, putrajaya dll dengan caj yang minimum. 

Ok....BYE !!! 


1 ulasan:

Metwaly Shahin berkata...

هل تبحث عن شركة متخصصة فى خدمات التنظيف بالطائف بافضل المعدات والسوائل وثقة تمة فى العمل ودقة فى النتائج كل هذه المميزت توفرها شركة الخليج الشركة الافضل والامثل فى الخدمات المنزلية بالطائف وبما اننا الشركة الافضل والامثل بدون منافس سوف نسعى لتوفر افضل الخدمات باقل تكلفة وبقدر كبير من الاهتمام والدقة عزيزى اينما كنت فى اى منطقة ا وحى تابع لمدينة الطائف اتصل بنا وسوف نصلك فى الحال شركة الخليج للخدمات المنزلية شركة تنظيف منازل بالطائف
شركة تنظيف فلل بالطائف
شركة تنظيف خزانات بالطائف
شركة تسليك مجارى بالطائف
شركة رش مبيدات بالطائف
شركة مكافحة نمل ابيض بالطائف
شركة مكافحة حشرات بالطائف
شركة عزل اسطح بالطائف
شركة عزل خزانات بالطائف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...