Isnin, 12 Mac 2018

Tempahan Roti Budget

Jiwa akak dah sebati dengan roti. Tiap-tiap hari mesti meroti. Budak2 pun suka sebab setiap hari ada jer aneka roti. Makan kenyang, rasa sedap dan harga pun murah

Image may contain: dessert and food

Ni roti inti sardin


Ni roti coklat. Kadang-kadang dah buntu nak buat bentuk dan jenis roti. Ikut mood lah. Ni mood malas, bantai jer la warna plain 

Image may contain: food

Ni pun roti coklat. Semestinya inti coklat didalamnya. Hat ni versi rajin sikit. Doh pun uli asing. Rotinya warna coklat sebab ditambah dengan serbuk koko. 


Image may contain: food

Ni inti ayam carbonara. Budak2 suka roti ni. Sesekali Ck picitkan sos keju diatasnya. 


Ok...ada yang berminat dengan roti budget? harga murah yakmat, hehehehe..... 8 biji roti cuma rm10
Ok...jangan lupa wassap akak yer 017 3617857 atau boleh tgk page CK Food akak. 
Selain roti, makanan2 lain pun ada juga. Semua disediakan setiap hari atau mengikut permintaan pelanggan. 





2 corat coret:

Hans berkata...

seronoknya pandai buat roti
semua nampak sedap2
semoga perniagaan bertambah maju
amin

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...