Isnin, 5 September 2016

Restoren Blue Ginger Taman Puncak Jalil


Assalamualaikum....

Semalam, husband CK ajak dating berdua... takde la pegi jauh2, cuma dalam Taman Puncak Jalil ni jer... (hahaha...hampesss)... dah dekat pukul 10 malam, so takyah la pegi jauh2 kan...sian anak2 kat rumah... 


Ronda punya ronda, akhirnya CK cadangkan satu restoren yang dah lama dibuka, tp kami tak sempat cuba lagi... kebetulan kami memang suka Chinese Cuisine.

Restoren Blue Ginger menghidangkan masakan cina muslim yang sedap dengan harga yang berpatutan. 


Sotong Goreng Butter ni sedap sangat... CK suka makan rambu ramba dia tu....rasa pedas manis masin yang seimbang...harganya cuma rm16, boleh makan 3-4 orang...termengah kami berdua nk habiskan.... hahahaha...selesai makan, suami mcm tak larat nk bangun.... kihkihkih.... Suami kata lain kali kena bawak anak2 kalo nk order hidangan mcm ni. Lain kali kita cuba ketam pula...


CK suka order kuetiau goreng(rm8).Suami plak order nasi goreng cina(rm8). Untuk minuman, kami juga order 1 jug Chinese Tea Panas(rm8)



*************************************************************************

Blue Ginger Restaurant Chinese Muslim Food
No 32 Jalan PUJ 3/2 taman Puncak Jalil
43300 Seri Kembangan Selangor
Contact : 012 2102710 ( bro jon )
Facebook: Blue Ginger

tutup setiap  Isnin

Weekday
Bukak 12pm sampai 3pm
Break sejam setengah
Bukak 4.30pm sampai 10.30pm

Sabtu dan Ahad
Bukak 1pm sampai 10.30pm

1 corat coret:

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...