Khamis, 21 Mei 2015

Biskut Raya 2015

Salam.... CK dah start promote biskut raya, dan ramai jugak dikalangan kawan2 yg membuat tempahan untuk Aidilfitri.

CK buat biskut yg biasa2 jer...tiap2 tahun jual biskut yg sama, jadi tak perlu sample bagai...customer dh sedia maklum...

Namun, tahun ni ada beberapa produk baru hasil RnD dan pengubahsuaian resipi lama. Semestinya memberikan hasil yg memuaskan. Ok...Jom tengok biskut2 jualan tahun ni

1. Tripple Choc Cookies - rm24 
2.Red Velvet Cookies -rm24
3.Choc Cip Cookies -rm24
4.Cranberry Crunchy- rm24
5.Tart Nenas biasa- rm26
6.Tart Nenas Cheese-rm30
7.Popia Nestum- rm24
8.Popia Zamrud- rm24
9.Popia Spicy- rm24
10. Popia Tomyam- rm24



 Tripple Choc Cookies, Red Velvet Cookies dan Choc Cip Cookies
rm24 sebalang (ada 50-55bj)


 Top sales tahun lepas, red velvet cookies rm24 sebalang
Resipi dari CK sendiri yer...takde ciplak mana2 resipi 


 Samperit Dwi Warna= rm24.00 /sebalang (50-55bj)
samperit yang rangup dan cair dimulut bila makan. Telah menjalani proses RnD untuk memastikan bunganya tidak jatuh semasa bakar. 


Tart Nenas Cheese rm30/50 biji
bagi peminat cheese, cubalah tart nenas ni. Menggunakan dua jenis cheese, rangup dan cair di mulut. Menggunakan homemade jem nenas. .. masam dan manis yg seimbang. Ada 2 bentuk tart nenas cheese ni. Satu lagi bentuk tertutup (bulat) 


Cranberry Crunchy rm24 sebalang
Biskut rangup yg menggunakan kacang hazel, cip coklat dan cranberry. 


Popia Zamrud rm24/sebalang (berat dlm 450gm)
lemak, manis, masin.... semuanya ada...harus cuba, produk baru CK 


Untuk melihat biskut2 lain, silalah ke page CK Food yer.... CK highlight yg ni jer dulu.... biskut yang dijual tahun2 lepas pun ada.... harga takde la mahal mencanak walaupun rege barang2 kuih dikenakan GST... masih mampu beli hokeyyyy.....

Ok.....sesiapa nk order, silalah wasap 017-3617857 atau boleh membuat tempahan di Page yer.... order ditutup pada 1 Ramadhan....

2 corat coret:

dongmei pan berkata...

Bagus, saya benar-benar suka it.if Anda juga menyukai situs kami ikuti: http://www.robesdemariee2013.com/

sherlina halim berkata...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...