tag:blogger.com,1999:blog-4188355044221673613.post4714179769816809825..comments2024-03-20T15:56:41.877+08:00Comments on Cendana Kasih: Paru BerladaCendana Kasihhttp://www.blogger.com/profile/16922485877256431754noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4188355044221673613.post-21385058092842251672011-11-07T10:41:27.340+08:002011-11-07T10:41:27.340+08:00Nampak sedap. Nak cuba masak resepi ini hari ni. ...Nampak sedap. Nak cuba masak resepi ini hari ni. Lagipun banyak paru yang diperolehi daripada majlis korban semalam.Kitchen Maktok (Sajian Dapur Bonda)https://www.blogger.com/profile/12795532532564316936noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4188355044221673613.post-4553449879560314372009-02-03T22:05:00.000+08:002009-02-03T22:05:00.000+08:00Rina, betul tu, nk maak paru ni leceh sikit, kena ...Rina, betul tu, nk maak paru ni leceh sikit, kena rebus dulu, pas tu baru leh masak...sama la kes ngan paru saya, lama bertapa dalam esbox tu.... tp kan, nk senang beli jer yg dh siap masak..tp tak janji ler sedap atau tidakAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4188355044221673613.post-52442068442801056402009-02-03T21:50:00.000+08:002009-02-03T21:50:00.000+08:00uih..meleleh air liur nie...nak buat sgt tp malas....uih..meleleh air liur nie...<BR/><BR/>nak buat sgt tp malas..dah beli paru tp tak buat lagi..rasa dah 3 4 bulan ade usia paru dlm peti ais tu..asyik nak buat jer mesti ada bahan yg kurang..pastu sampai kesudah tak buat lagi...<BR/><BR/>nak cikit...(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯)https://www.blogger.com/profile/12209399344681948431noreply@blogger.com